Erdoğan Biden / Beyaz Saray: Biden-Erdoğan görüşmesi 14 Haziran'da - Biden also called erdoğan an autocrat, adding, he's the president of turkey and a lot more. biden said his comfort level about the u.s.

Erdoğan Biden / Beyaz Saray: Biden-Erdoğan görüşmesi 14 Haziran'da - Biden also called erdoğan an autocrat, adding, he's the president of turkey and a lot more. biden said his comfort level about the u.s.. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, abd seçimlerini kazanan joe biden'a 4 gün sonra tebrik mesajı gönderdi. Cumhurbaşkanı erdoğan, abd başkan yardımcısı joe biden ile görüştü. Erdogan has previously slammed biden for being an interventionist. still, erdogan spokesman ibrahim kalin on wednesday said turkey believes it can have a good and positive agenda with a. Bence ona (erdoğan'a) çok farklı. Konuşmasında, cumhurbaşkanı erdoğan'ın seçimleri kaybetmesi için muhalefetin 'desteklenmesi' ve 'cesaretlendirilmesi' gerektiğini dile getiren biden yayınlanmayan ancak sonradan medyaya yansıyan.

Erdogan has previously slammed biden for being an interventionist. still, erdogan spokesman ibrahim kalin on wednesday said turkey believes it can have a good and positive agenda with a. Abd'deki başkanlık seçimlerinde donald trump'a rakip olan joe biden, bir konuşmasında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı hedef aldı. Açıklamada, biden'ın görüşmede ankara, i̇stanbul ve diyarbakır'daki son terör saldırılarını kınadığı ve saldırılarda. Görünen o ki cumhurbaşkanı erdoğan'ın abd başkanı biden ile ilk yüz yüze görüşmesi bu zirvede cumhurbaşkanı erdoğan, daha iyisini yapabilinceye kadar montrö'ye bağlıyız diyor, ötesi ne acaba? Biden, türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı kastederek, bence hemen ona karşı çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız.

Erdoğan'dan "Biden'ın 1915 olaylarının soykırım olarak ...
Erdoğan'dan "Biden'ın 1915 olaylarının soykırım olarak ... from indigodergisi.com
Görünen o ki cumhurbaşkanı erdoğan'ın abd başkanı biden ile ilk yüz yüze görüşmesi bu zirvede cumhurbaşkanı erdoğan, daha iyisini yapabilinceye kadar montrö'ye bağlıyız diyor, ötesi ne acaba? Onlarla doğrudan temasa geçip erdoğan'ı yenecek. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan washington'da abd başkanı barack obama ile yapacağı görüşmeden önce, yardımcısı joe biden'la görüştü. President joe biden told his turkish counterpart recep tayyip erdoğan on friday he plans to recognize the 1915 massacre of armenians by the ottoman empire as a genocide. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü i̇brahim kalın, bloomberg'e verdiği röportajda abd, rusya, arap ülkeleri ve ab ile ilişkileri değerlendirdi. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, abd seçimlerini kazanan joe biden'a 4 gün sonra tebrik mesajı gönderdi. Biden ve erdoğan'ın samimi tavırları dikkat çekti. Erdogan has previously slammed biden for being an interventionist. still, erdogan spokesman ibrahim kalin on wednesday said turkey believes it can have a good and positive agenda with a.

Biden also called erdoğan an autocrat, adding, he's the president of turkey and a lot more. biden said his comfort level about the u.s.

Erdoğan was one of the major leaders who had. Joe biden'ın 'erdoğan'ı darbeyle değil seçimle devireceğim' sözleri gündemde. Erdoğan, türkiye'de darbe ile yapamadıklarını, muhalefeti. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü i̇brahim kalın, bloomberg'e verdiği röportajda abd, rusya, arap ülkeleri ve ab ile ilişkileri değerlendirdi. Abd'deki başkanlık seçimlerinde donald trump'a rakip olan joe biden, bir konuşmasında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı hedef aldı. Erdoğan, biden'ın sözlerine türkiye'de darbe ile yapamadıklarını, muhalefeti destekleyerek gerçekleştirmek istediklerini kameralar önünde söylemekten de çekinmiyorlar. Cumhurbaşkanı erdoğan, abd başkan yardımcısı joe biden ile görüştü. Cumhurbaşkanı erdoğan 14 haziran'daki nato zirvesinde abd başkanı biden ile ilk kez yüz yüze görüşecek. Cumhurbaşkanı erdoğan, abd başkan yardımcısı joe biden ile görüştü. Görüşmeye yakın kaynaklardan edindiğimiz bazı bilgiler not: Abd başkanı biden'a çağrıda bulunan erdoğan, 'biden yönetimi, verdiği sözleri tutarak, suriye'deki trajediyi sonlandırmak ve demokrasiyi müdafaa etmek için bizimle birlikte çalışmalıdır' dedi. Still having nuclear weapons in turkey given erdoğan's. Erdoğan'ın obama görüşmesi de beyaz saray'a alındı.

Açıklamada, biden'ın görüşmede ankara, i̇stanbul ve diyarbakır'daki son terör saldırılarını kınadığı ve saldırılarda. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile abd başkan yardımcısı joe biden'ın cumhurbaşkanlığı sarayı'ndaki görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada, abd başkan yardımcısı biden, 15. Erdoğan'ın obama görüşmesi de beyaz saray'a alındı. Erdoğan was one of the major leaders who had. Still having nuclear weapons in turkey given erdoğan's.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'la yaptığı ...
Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'la yaptığı ... from i1.wp.com
Abd'deki başkanlık seçimlerinde donald trump'a rakip olan joe biden, bir konuşmasında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı hedef aldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, abd'de yapılacak olan başkanlık seçimlerinde demokrat aday joe biden'ın skandal sözlerine isim vermeden twitter hesabından cevap verdi. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü i̇brahim kalın, bloomberg'e verdiği röportajda abd, rusya, arap ülkeleri ve ab ile ilişkileri değerlendirdi. Biden, türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı kastederek, bence hemen ona karşı çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız. Görüşmeye yakın kaynaklardan edindiğimiz bazı bilgiler not: Cumhurbaşkanı erdoğan, abd başkan yardımcısı joe biden ile görüştü. Still having nuclear weapons in turkey given erdoğan's. Biden ve erdoğan'ın samimi tavırları dikkat çekti.

Still having nuclear weapons in turkey given erdoğan's.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, abd'de yapılacak olan başkanlık seçimlerinde demokrat aday joe biden'ın skandal sözlerine isim vermeden twitter hesabından cevap verdi. Açıklamada, biden'ın görüşmede ankara, i̇stanbul ve diyarbakır'daki son terör saldırılarını kınadığı ve saldırılarda. Türkiye'de erdoğan'a karşı muhalefeti açıkça desteklediğini belirten biden, ''erdoğan'a çok farklı bir muhalefeti desteklediğimizi açıkça göstermeliyiz. Peki, joe biden erdoğan'a ne dedi? Abd başkanı biden'a çağrıda bulunan erdoğan, 'biden yönetimi, verdiği sözleri tutarak, suriye'deki trajediyi sonlandırmak ve demokrasiyi müdafaa etmek için bizimle birlikte çalışmalıdır' dedi. Erdogan has previously slammed biden for being an interventionist. still, erdogan spokesman ibrahim kalin on wednesday said turkey believes it can have a good and positive agenda with a. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan washington'da abd başkanı barack obama ile yapacağı görüşmeden önce, yardımcısı joe biden'la görüştü. Still having nuclear weapons in turkey given erdoğan's. Biden yönetimi ile yeni bir dönem arzusunda olduğunu birkaç kez ifade etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, abd'de demokratların başkan adayı olan joe biden'ın kendisi hakkındaki sözlerine ilk kez yanıt verdi. Görünen o ki cumhurbaşkanı erdoğan'ın abd başkanı biden ile ilk yüz yüze görüşmesi bu zirvede cumhurbaşkanı erdoğan, daha iyisini yapabilinceye kadar montrö'ye bağlıyız diyor, ötesi ne acaba? Cumhurbaşkanı erdoğan, abd başkan yardımcısı joe biden ile görüştü. Erdoğan'ın obama görüşmesi de beyaz saray'a alındı.

Cumhurbaşkanı erdoğan, abd başkanı biden ile görüşme ile ilgili olarak, ön hazırlıklarımızı yaptık, yapıyoruz. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, abd seçimlerini kazanan joe biden'a 4 gün sonra tebrik mesajı gönderdi. Cumhurbaşkanı erdoğan, abd başkan yardımcısı joe biden ile görüştü. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile abd başkan yardımcısı joe biden'ın cumhurbaşkanlığı sarayı'ndaki görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada, abd başkan yardımcısı biden, 15. Erdoğan, sayın seçilmiş başkan diyerek başladığı mesajında şu ifadeleri kullandı

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'la yaptığı ...
Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'la yaptığı ... from i1.wp.com
Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan washington'da abd başkanı barack obama ile yapacağı görüşmeden önce, yardımcısı joe biden'la görüştü. Biden ve erdoğan'ın samimi tavırları dikkat çekti. Muhalif liderleri desteklediğimizi açıkça göstermemiz lazım dedi. Görünen o ki cumhurbaşkanı erdoğan'ın abd başkanı biden ile ilk yüz yüze görüşmesi bu zirvede cumhurbaşkanı erdoğan, daha iyisini yapabilinceye kadar montrö'ye bağlıyız diyor, ötesi ne acaba? Abd başkanı biden'a çağrıda bulunan erdoğan, 'biden yönetimi, verdiği sözleri tutarak, suriye'deki trajediyi sonlandırmak ve demokrasiyi müdafaa etmek için bizimle birlikte çalışmalıdır' dedi. Erdoğan, biden'ın sözlerine türkiye'de darbe ile yapamadıklarını, muhalefeti destekleyerek gerçekleştirmek istediklerini kameralar önünde söylemekten de çekinmiyorlar. Erdoğan, türkiye'de darbe ile yapamadıklarını, muhalefeti. President joe biden told his turkish counterpart recep tayyip erdoğan on friday he plans to recognize the 1915 massacre of armenians by the ottoman empire as a genocide.

Cumhurbaşkanı erdoğan, abd başkan yardımcısı joe biden ile görüştü.

Görüşmeye yakın kaynaklardan edindiğimiz bazı bilgiler not: Biden, türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı kastederek, bence hemen ona karşı çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız. Abd'deki başkanlık seçimlerinde donald trump'a rakip olan joe biden, bir konuşmasında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı hedef aldı. Erdogan has previously slammed biden for being an interventionist. still, erdogan spokesman ibrahim kalin on wednesday said turkey believes it can have a good and positive agenda with a. Açıklamada, biden'ın görüşmede ankara, i̇stanbul ve diyarbakır'daki son terör saldırılarını kınadığı ve saldırılarda. Erdoğan'ın obama görüşmesi de beyaz saray'a alındı. Görünen o ki cumhurbaşkanı erdoğan'ın abd başkanı biden ile ilk yüz yüze görüşmesi bu zirvede cumhurbaşkanı erdoğan, daha iyisini yapabilinceye kadar montrö'ye bağlıyız diyor, ötesi ne acaba? Türkiye'de erdoğan'a karşı muhalefeti açıkça desteklediğini belirten biden, ''erdoğan'a çok farklı bir muhalefeti desteklediğimizi açıkça göstermeliyiz. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile abd başkan yardımcısı joe biden'ın cumhurbaşkanlığı sarayı'ndaki görüşme sonrası yapılan ortak açıklamada, abd başkan yardımcısı biden, 15. Erdoğan was one of the major leaders who had. Amerikan bloomberg'e yakın beyaz saray kaynakları da biden'ın soykırımı tanıma niyetini. Biden ve erdoğan'ın samimi tavırları dikkat çekti. Joe biden'ın 'erdoğan'ı darbeyle değil seçimle devireceğim' sözleri gündemde.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama