Ilayda Alişan'ın Kardeşi - Ilayda Alisan Sacitaslan Com - İlayda alişan'ın babasının bir ajansı vardı.

Ilayda Alişan'ın Kardeşi - Ilayda Alisan Sacitaslan Com - İlayda alişan'ın babasının bir ajansı vardı.. Pantene altın kelebek ödülleri'nin yıldızı parlayanlar kategorisinde bu yıl ödüle layık görülen genç oyuncu i̇layda alişan dikkatleri üzerine çekiyor. Dizi, annesi ve kardeşi ile yaşayan tarık isimli genç bir adamın, uzun süre temel bir. Geçtiğimiz iki sezon boyunca çukur dizisinde akşın rolünü canlandıran i̇layda alişan'ın yeni dizisi belli oldu. Genç yaşına rağmen birçok dizi ve film projesinde adına rastlanan i̇layda alişan araştırılıyor. Geçen sezon yüzüklü tarafından öldürülerek.

Masumiyet dizisinde ela yüksel karakteriyle boy gösteren i̇layda alişan, performansıyla beğeni topladı. İlayda alişan, 1 ocak 1996 doğumlu türk oyuncudur. İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir? İlk ve orta eğitiminin ardından lise eğitimini behçet kemal çağlar lisesinde tamamlayan i̇layda alişan küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. Peki masumiyet dizisinin ela'sı i̇layda alişan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Masumiyet In Ela Si Ihanet E Mi Karisti O Isim Ilayda Alisan Icin Oyle Seyler Dedi Ki Sosyal Medya Calkalandi Neler Oluyor Haberler Ankara
Masumiyet In Ela Si Ihanet E Mi Karisti O Isim Ilayda Alisan Icin Oyle Seyler Dedi Ki Sosyal Medya Calkalandi Neler Oluyor Haberler Ankara from static.daktilo.com
Çukur dizisinde iki sezon boyunca akşın rolünü canlandıran i̇layda alişan'ın yeni dizisi belli oldu. Çukur dizisinde iki sezon boyunca akşın rolünü canlandıran i̇layda alişan'ın yeni dizisi belli oldu. İlayda alişan, 17 ocak 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. 26 şubat 1996, i̇stanbul, türkiye), türk sinema ve dizi oyuncusu. İlayda alişan'ın oynadığı ela yüksel karakteri, bahar'ın 19 yaşındaki kızıdır. Bahar'ın 19 yaşındaki kızı olan ela, liseyi bitirmiş ve üniversite heyecanı yaşamaya başlamıştır. Günaltay'ın kızı, erkan avcı 'nın oynadığı zafer'in de zeki kız kardeşi neslihan karakterini oynayacak. Alişan, 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi.

İşte i̇layda alişan'ın biyografisi ve oynadığı diziler.

Eğitimi 27 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelen i̇layda alişan, behçet kemal çağlar lisesi'nde. 1 ocak 1996 tarihinde i̇stanbul'da doğan i̇layda alişan, oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır. Hülya avşar, mehmet aslantuğ ve deniz çakır'la birlikte oyuncu kadrosunda yer aldığı 'masumiyet' dizisi final yapan i̇layda alişan'ın, rol arkadaşı serkay tütüncü ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Dizi, annesi ve kardeşi ile yaşayan tarık isimli genç bir adamın, uzun süre temel bir. Anne tarafından erzincanlı, baba tarafından trabzonludur. İlayda alişan, 17 ocak 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Çukur dizisinde iki sezon boyunca akşın rolünü canlandıran i̇layda alişan'ın yeni dizisi belli oldu. İlayda alişan'ın rol aldığı diziler. Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin hayat hikayesini burada sizlerle paylaşmıştık. Masumiyet'in ela'sı i̇layda alişan kimdir? Çukur dizisinde iki sezon boyunca akşın rolünü canlandıran i̇layda alişan'ın yeni dizisi belli oldu. Alişan, 26 şubat 1996 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. İlayda alişan'ın doğum yeri i̇stanbul ilidir.

İlk ve orta eğitiminin ardından lise eğitimini behçet kemal çağlar lisesinde tamamlayan i̇layda alişan küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. İlayda alişan hayatı ve biyografisi. İlayda alişan'ın rol aldığı diziler. Bahar'ın 19 yaşındaki kızı olan ela, liseyi bitirmiş ve üniversite heyecanı yaşamaya başlamıştır. İlayda alişan'ın babasının bir ajansı vardı.

Ilayda Alisan Kimdir
Ilayda Alisan Kimdir from d.neoldu.com
Çukur dizisinde iki sezon boyunca akşın rolünü canlandıran i̇layda alişan 'ın yeni dizisi belli oldu. İlayda alişan hayatı ve biyografisi. İlayda alişan behçet kemal çağlar lisesi'nde ve i̇stanbul bilgi üniversitesi'nde moda tasarım bölümünde eğitim görmüştür. İlayda alişan, 17 ocak 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Şampiyon dizisi ekibine katılan i̇layda alişan ise zafer'in kız kardeşi neslihan karakterini canlandıracak. 2019 yılında şampiyon dizisinde zafer'in kız kardeşi neslihan karakterine hayat veren isim oldu. Masumiyet dizisinde ela yüksel karakteriyle boy gösteren i̇layda alişan, performansıyla beğeni topladı. Pantene altın kelebek ödülleri'nin yıldızı parlayanlar kategorisinde bu yıl ödüle layık görülen genç oyuncu i̇layda alişan dikkatleri üzerine çekiyor.

İlk ve orta eğitiminin ardından lise eğitimini behçet kemal çağlar lisesinde tamamlayan i̇layda alişan küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır.

Yeni dizi masumiyet'te ela yüksel karakterini canlandıran i̇layda alişan'ın kaç yaşında oldu merak konusu oldu. Dizi, annesi ve kardeşi ile yaşayan tarık isimli genç bir adamın, uzun süre temel bir. İlayda alişan, 17 ocak 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. 1 ocak 1996 tarihinde i̇stanbul'da doğan i̇layda alişan, oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır. Babası kendisine haber vermeden bu ajansa kayıt ettirmiş, lise döneminde iken oyunculuk teklifi almıştır. Günaltay'ın kızı, erkan avcı 'nın oynadığı zafer'in de zeki kız kardeşi neslihan karakterini oynayacak. İlayda alişan'ın gözleri ne renk?i̇layda alişan'ın gözleri mavidir. 26 şubat 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Tüm bunlara rağmen özel hayatını gözlerden uzak yaşayan i̇layda alişan'ın anne acısını da geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Genç oyuncu i̇layda alişan serçe sarayı dizisi nde serçe 'nin kız kardeşi sinem 'i canlandırıyor. İlayda alişan'ın babasının bir ajansı vardı. İlayda alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?, i̇layda alişan boyu, kilosu, biyografisi, rol aldığı diziler nelerdir?

Yeni dizi masumiyet'te ela yüksel karakterini canlandıran i̇layda alişan'ın kaç yaşında oldu merak konusu oldu. İlayda alişan'ın babasının bir ajansı vardı. Dizi, annesi ve kardeşi ile yaşayan tarık isimli genç bir adamın, uzun süre temel bir. Geçen sezon çukur'dan ayrılan i̇layda alişan, başrolünü tolgahan sayışman'ın üstlendiği, trt 1'in. 1 ocak 1996 tarihinde i̇stanbul'da doğan i̇layda alişan, oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır.

Ilayda Alisan Kimdir
Ilayda Alisan Kimdir from www.agrisoz.com
İlayda alişan 1 ocak 1996 doğumludur ve 23 yaşındadır. İlk ve orta eğitiminin ardından lise eğitimini behçet kemal çağlar lisesinde tamamlayan i̇layda alişan küçük yaşlarda oyunculukla tanışmıştır. Çukur dizisinde iki sezon boyunca akşın rolünü canlandıran i̇layda alişan'ın yeni dizisi belli oldu. Bir çocuk sevdim isimli diziden sonra pek çok yapımda yer alan i̇layda alişan, dizide merve karakterini canlandırdı. İlayda alişan behçet kemal çağlar lisesi'nde ve i̇stanbul bilgi üniversitesi'nde moda tasarım bölümünde eğitim görmüştür. Günaltay'ın kızı, erkan avcı 'nın oynadığı zafer'in de zeki kız kardeşi neslihan karakterini oynayacak. İlk olarak 2011 yılında bir çocuk sevdim dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Dizi, annesi ve kardeşi ile yaşayan tarık isimli genç bir adamın, uzun süre temel bir.

İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi.

Çukur dizisinde iki sezon boyunca akşın rolünü canlandıran i̇layda alişan'ın yeni dizisi belli oldu. 26 şubat 1996, i̇stanbul, türkiye), türk sinema ve dizi oyuncusu. Anne acısıyla üzen i̇layda alişan'ın ablası hayran bıraktı. İlayda alişan 26 şubat 1996 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Bu yazımızda ise kısaca i̇layda alişan'dan söz edeceğiz. Günaltay'ın kızı, erkan avcı 'nın oynadığı zafer'in de zeki kız kardeşi neslihan karakterini oynayacak. Bir çocuk sevdim isimli diziden sonra pek çok yapımda yer alan i̇layda alişan, dizide merve karakterini canlandırdı. İlayda alişan'ın rol aldığı diziler. İlayda alişan'ın gözleri ne renk?i̇layda alişan'ın gözleri mavidir. Show tv'nin sevilen dizisi çukur'da akşın koçovalı karakterine hayat veren i̇layda alişan, pek ortalarda görünmek istemiyor. İlayda alişan'ın, beni mi çekeceksiniz? İlayda alişan'ın babasının bir ajansı vardı. Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin hayat hikayesini burada sizlerle paylaşmıştık.

İlayda alişan boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi alişan'ın kardeşi. Masumiyet dizisinde ela yüksel karakteriyle boy gösteren i̇layda alişan, performansıyla beğeni topladı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama